House of Padel

Even voorstellen; Padel trainer Bart Lefel

11 december 2021

Hallo Padel spelers,

Ik ben Bart Lefel en woon in Hilversum. Geboren met een bal aan de voet en vanaf mijn 12e met een bal in mijn hand! Ik ben trainer/coach in het bedrijfsleven en al mijn vrije tijd besteed ik bijna volledig aan sport. Heb mijn leven lang gesport. Begonnen op mijn 6e als voetballer, op mijn 12e door naar tafeltennis, op mijn 16e naar windsurfen, op mijn 20 e naar hardlopen en triathlon , op mijn 27e naar tennis en uiteindelijk 5 jaar geleden geland in de Padel sport. De racketsporten liggen mij zeer goed heb ze inmiddels allemaal beoefend!

Speel al 5 jaar Padel competitie en toernooien. In 2017 Nederlands kampioen NPB met mijn team en individueel zilver dat jaar met mijn partner in de 1e klasse destijds. Ook speel ik regelmatig een toernooitje in Spanje en neem daar af en toe zelf  een les om beter te worden. Tennis speel ik nog competitie in Duitsland in de Regional Liga (hoogste klasse in mijn leeftijd) en in Spanje ITF senior toernooien. Vroeger heb ik ook tafeltennis competitie gespeeld in Duitsland. Als senior tennisser heb ik 6 WK ’s individueel en 2 EK’s clubteams gespeeld/meegemaakt! Kortom ik ben een echte wedstrijdspeler. Dat vind ik het leukste wat er is.

In 2021 bij de KNLTB gestart met mijn trainerslicentie Padel leraar A. Beroepsmatig en hobbymatig geef ik al meer dan 20 jaar les. Mensen beter maken geeft mij voldoening. Bij padel is de uitdaging nog leuker omdat ik vele mensen hun eerste kennismaking met deze sport begeleid en ze zodoende interesseer en motiveer om deze sport te gaan en blijven te beoefenen! Ook een beetje een ambassadeursrol.

Bij Padel ben ik een echte rechterkant speler. Faciliteer mijn linkerkant partner om in de aanval te komen. Ben een echte counter attacker en de mentaal/tactische motor van het team.

Ik daag dan ook iedereen uit om zijn padel schoenen aan te trekken voor een les met mij of een potje tegen mij!

Tot op de Padelbaan!

Met sportgroet,

Bart

Wil jij kennis maken met padel? Schrijf je dan nu in!
Scott neemt zo snel mogelijk contact met je op.