House of Padel

Nu het winterseizoen op zijn einde loopt, willen wij via deze weg graag onze dank uitspreken aan een aantal groepen mensen. Allereerst willen wij onze klanten graag bedanken voor hun flexibiliteit tijdens de afgelopen periode. Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen op zijn/haar eigen manier geraakt wordt door de coronacrisis. Ondanks deze lastige situatie hebben wij veel begripvolle reacties gehad, waarvoor dank.

Daarnaast willen wij ook graag de verenigingen bedanken die met ons mee hebben gedacht om de trainingen zo goed mogelijk door te laten gaan. Of het nou was door extra banen beschikbaar te stellen voor trainingen of door gravelbanen speelklaar te maken, jullie hebben ons hier enorm mee geholpen!
Als laatste willen wij ook graag een compliment geven aan onze trainers, van wie er de afgelopen periode veel creativiteit is gevraagd. De sluiting van de hallen, het trainen met maximaal 2 volwassenen per baan en de invoering van de avondklok hebben voor veel veranderingen in de schema’s gezorgd. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Hun inzet heeft er in de meeste gevallen voor gezorgd dat het beloofde aantal wintertrainingen toch gehaald kon worden. Wij zijn blij met jullie!
Voor de zomerperiode hebben wij op de verschillende verenigingen alweer veel aanmeldingen gekregen. Wij zijn dankbaar voor de loyaliteit van onze klanten en zien de toekomst positief in! Ook de komende periode zullen wij ons uiterste best blijven doen om, ondanks alle mogelijke beperkingen, onze service zo goed mogelijk te blijven aanbieden.
Wij wensen jullie sterkte en gezondheid in deze bijzondere tijd. Tot snel op de baan!