House of Padel

Goed nieuws! Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien is er een versoepeling aangekondigd m.b.t. het spelen van officiële wedstrijden per 1 juli. Zie hieronder het bericht van de KNLTB:

‘’Dit is eerder dan verwacht en dit betekent dat Junioren Tour toernooien in week 29, 30 en 31 mogelijk zijn. Eerder hadden wij de Junioren Tour toernooien t/m week 29 geannuleerd. Nu het toch mogelijk blijkt om te spelen, willen wij ons best doen om toch Junioren Tour aanbod te realiseren voor spelers vanaf week 29. De JT die oorspronkelijk op de kalender stonden hebben wij dan ook gevraagd of ze het toernooi terug willen plaatsen op de kalender. Begrijpelijkerwijs hebben niet alle toernooi organisaties daar nu nog de capaciteit voor, waardoor er ruimte op de kalender is voor nieuwe JT. De JT in week 30 en 31 waren nog niet geannuleerd, maar ook in die weken is ruimte voor meer JT, aangezien wij verwachten dat veel spelers staan te springen om weer wedstrijden te spelen.

Week 29: enkelspel weekend t/m 12/14/16 jaar à speeldagen: zaterdag 18 en zondag 19 juli (vrijdag 17 juli vanaf 16.00 uur starten is optioneel)
Week 30: enkel + dubbelspel week t/m 12/14/16 jaar à speeldagen van maandag 20 t/m zondag 26 juli
Week 31: enkel + dubbelspel week t/m 12/14/16 jaar à speeldagen van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus

Inschrijving spelers
Wij streven ernaar om de inschrijving voor week 29 via MijnKNLTB open te zetten van begin volgende week t/m maandag 6 juli. Op woensdag 8 juli wordt de acceptatie dan door ons gepubliceerd. Vervolgens zetten wij de inschrijving open voor week 30 en 31 t/m maandag 13 juli. Daarvoor wordt de acceptatie gepubliceerd op woensdag 8 juli. Deze tijdlijn is krapper dan normaal, maar vanwege de huidige onzekere periode denken we dat iedereen er begrip voor zal hebben dat de inschrijving korter open staat dan de gebruikelijke meerdere weken. Wij zullen ouders/spelers en andere betrokkenen hierover informeren. ”