House of Padel

Padel Clinic

7 november 2021

Wil jij je collega eens in de hoek zetten?

Wil je een uniek personeels- of bedrijfsuitje, brainstorm-, breakout- of teambuildingsessie die ‘anders’ is, maar wel stijlvol, actief en écht leuk? Denk dan eens aan een Padel clinic op een van onze schitterende accommodaties!

U kunt de Padelclinic perfect combineren met een zakelijk doel. Op enkele van onze sportaccommodaties zijn vergaderruimten aanwezig, die voorzien zijn van wifi en indien gewenst flip-over of andere zakelijke faciliteiten. Na deze inspanning volgt de ontspanning en maken uw medewerkers en/of klanten kennis met de snelgroeiende en meest fantastische sport van dit moment.

Wat gaan we doen?

Onze gecertificeerde trainer/coach neemt de basisprincipes van deze geweldige sport met u door. Uiteraard kunt u gebruik maken van een hapje en drankje zodat ook de inwendige mens voorzien wordt. Daarnaast hoort dit ook bij de Spaanse cultuur van Padel.

Wat krijgen wij precies?

De unieke belevenis van de sport Padel in combinatie met een lekker hapje erbij, welke uit te breiden is naar een uitgebreid buffet. Materiaal en baanhuur is uiteraard inbegrepen.

Duur: 90 min (60 min uitleg en oefeningen + 30 toernooi)

Deelnemers: Vanaf 8 personen

Prijs: Vanaf  €15,- p/p

Meerprijs: Hapje en drankje.

Enthousiast?

Voor vragen of boekingen neem contact op met;
Scott Goossens 06-41377079

Wil jij kennis maken met padel? Schrijf je dan nu in!
Scott neemt zo snel mogelijk contact met je op.