House of Padel

House of Padel stelt voor: Scott Goossens

1 november 2021

Hola allemaal,

Via deze weg stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben Scott Goossens en woon sinds kort samen met mijn vriendin, 2 kids (7jr en 10jr) en onze hond (1jr) in Veenendaal. Vanaf het moment dat ik kan lopen, heb ik een racket in mijn handen gehad en jaren geleden is dit een Padelracket geworden! Het beste dat me ooit is overkomen en ons nog heel veel gaat opleveren. Wat een fantastische sport met een idem cultuur is dit!

Al vrij snel na het creëren van deze gezonde verslaving, heb ik mijn licentie behaald met als doel om kennis te delen en iedereen enthousiast te krijgen voor deze sport. Afgelopen jaren hebben volledig in het teken gestaan van ontwikkeling. Niet alleen als speler en coach maar ook als product/materiaal deskundige. Dus schroom niet om vragen op me af te vuren. Ik deel met alle liefde mijn kennis -en/of ondersteun ik bij Padel vraagstukken.

Als speler kun je mij omschrijven als een echte rechterkant speler. Heel creatief en ondersteunend aan mijn partner. Neemt overigens niet weg dat ik aanvallend ook agressief en gevaarlijk kan zijn. Vanaf deze rechterkant positie mag ik met trots vertellen oa. 3x Nederlands kampioen te zijn met mijn competitie team. Daarnaast mocht in 2018 uitkomen voor Nederland tijdens het World Championship Seniors in Malaga. Een fantastisch ervaring waar ik oa heb gestreden tegen Argentinië, Portugal, Engeland, Finland, België en Brazilië. Trek je padeloutfit aan, kom naar de club en daag me uit!

Tot snel op de Padelbaan!

Sportieve groet,
Scott
#Vamosss

Wil jij kennis maken met padel? Schrijf je dan nu in!
Scott neemt zo snel mogelijk contact met je op.