House of Padel

TopTennis

TOPTENNIS HOUSE OF TENNIS – SEIZOEN 2022-2022

Naast club- en regiotraining biedt House of Tennis ook Toptennistrainingen aan. Regiotraining biedt plaats voor jeugd die op hun club en regionaal bij de betere spelers horen. Trainingsprogramma’s binnen Toptennis zijn bedoeld voor spelers die nationaal-, internationaal niveau hebben, of de potentie hebben dit te bereiken. Spelers met ambitie en hetzelfde niveau brengen wij bij elkaar. Dit zorgt ervoor dat er hard en doelgericht gewerkt kan worden met spelers die een soortgelijke “drive” hebben. De KNLTB heeft House of Tennis gecertificeerd als onderbouw en bovenbouw tennisschool. Er wordt gewerkt met een ervaren technische staf en met externe specialisten zoals:

  • Sportpsycholoog Ivo Spanjersberg
  • Voedingsdeskundigen Erik te Velthuis en Annelies van den Hoven
  • Sport Medisch centrum Papendal
  • Topsport Talent School Beekdal Lyceum (Arnhem)
  • Skills Intelligence

GESCHIKT TRAININGSPROGRAMMA SAMENSTELLEN

Binnen onze spelersgroep Toptennis trainen zowel spelers die de ambitie hebben om prof te worden, als ook spelers die een andere carrière voorzien, maar wel goed en hard willen trainen. De trainingsfrequentie kan door een andere ambitie verschillen, maar voor ieder moet de werkhouding, het trainingsplezier en het niveau passend zijn in onze groepen.

Wel hebben we duidelijk voor ogen wat er per leeftijd “nodig” is om een kans te hebben om nationaal en internationaal niveau te kunnen bereiken. De KNLTB heeft in haar MOT (Meerjaren Opleidingsplan Tennis) in kaart gebracht hoe een trainingsopbouw er dan uit hoort te zien, waarbij uiteraard altijd nog individueel op maat gemaakt dient te worden.
In het MOT kunt u dus de “route voor talent”bekijken en deze kennis meenemen in de keuze tot een trainingsprogramma dat past bij de ambitie en mogelijkheden van de speler. Klik  hier om het MOT van de KNLTB in te zien.

Hoe weet ik of mijn zoon/dochter hiervoor in aanmerking komt?

U kunt via Rein van der Ree r.vanderree@houseofpadel.eu een proeftraining regelen, zodat wij kunnen inschatten welk trainingspakket het meest geschikt zou zijn voor uw zoon/dochter.

Trainingsprogramma’s en kosten seizoen 2022/2023

De trainingen van Toptennis vinden plaats bij Tennispark Molenbeke, Vosdijk 32, Arnhem

Klik hier voor de programma’s en de kosten seizoen 2022/2023